QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Andrea Hlaváčková dostala výprask od Sereny Williamsové

04.09.2012 8:55

Ve dvouhře osmifinále grandslamového turnaje US Opěn dostala tenistka Andrea Hlaváčková pěkný výprask od favoritky Sereny Williamsové. Přesto to byl pro rodačku z Plzně obrovský úspěch.

Andrea Hlaváčková (23)

Rodačka z Plzně a olympionička Andrea Hlaváčková se odnesla z osmifinále grandslamového US Open pěkný výprask. Na kurtu se totiž setkala se Serenou Williamsovou a ta ji porazila 6:0, 6:0.

Serena Williamsová společně se svou sestrou Venus už Hlaváčkovou porazila jen letos dvakrát. Bylo to obojí ve finále čtyřhry. Poprvé ve Wimbledonu a podruhé na olympiádě v Londýně. Tehdy se Andrea Hlaváčková nechala slyšet, že Serena by mohla hrát už jen dvouhru a to se jí teď splnilo. Bohužel, Serena prokázala své kvality a Andrea Hlaváčková si na kurtu neuhrála ani jediný bod.

Přesto plzeňská tenistka nesmutní. Postup do osmifinále grandslamu je pro ni životním úspěchem a výprask od Sereny Williamsové není ostudou. Andrea není jediná, kterou Serena W. vypráskala z kurtu. Najít na hvězdnou tenistku a šampionku US Open recept není jednoduché. Má agresivní hru a její síla jí pomůže tam, kde se dopustí chyby. Ze zápasu s Hlaváčkovou jich měla pouze sedm. Prohrát stihla Plzeňanka za 58 minut.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24