Chcete si vyzkoušet golf? V Dýšině chystají pro školáky Den otevřených dveří!

01.09.2014 14:40

Golfový areál v Dýšině připravil pro děti z plzeňských základních škol Den otevřených dveří. Proběhne ve čtvrtek 4. září odpoledne a děti z Plzně a okolí jsou srdečně zvané!

letak

Golfový areál v Dýšině připravil pro děti z plzeňských základních škol na úvod nového školního roku velmi zajímavou akci. A sice Den otevřených dveří! Své brány otevře Dýšinský Golf Park Plzeň ve čtvrtek 4. září odpoledne a děti jsou srdečně zvané!

,,Chtěli byste si vyzkoušet, jaké to je hrát golf na vlastní kůži? Přijměte naše srdečné pozvání na Dýšinu! Ve čtvrtek 4. 9. 2014 od 16:00 – 18:00 hodin jsme pro žáky plzeňských základních škol připravili DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ. S sebou si vezměte jen pohodlné sportovní oblečení a obuv," zní lákavá nabídka z golfového areálu v Dýšině. Navíc vám tady zapůjčí i golfové vybavení. Více info zde.

,,Děti se můžou hlásit u nás na recepci a my je potom nasměrujeme. Nemusí přijít jen plzeňské děti, ale také děti z okolí. Když přijedou děti ze Zruče, z Třemošné nebo z Ejpovic, tak budou samozřejmě vítané,"  prozradila QAPu Markéta Tupá přímo z dýšinského golfového areálu.

FOTO:Golf Park Plzeň

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24