QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Další zvučná jména na startovní listině turnaje Pilsen Golf Masters přibývají!

10.07.2013 11:16

Už jen měsíc zbývá do jedné z největších českých golfových událostí. Pilsen Golf Masters se bude hrát od 9. srpna na Dýšině.  Zvučná jména startovní listině přibývají!

IMG_1157

Ještě měsíc zbývá do startu turnaje Pilsen Golf Masters a další vynikající jména přibývají! Největší golfová událost roku na českých hřištích, Pilsen Golf Masters, proběhne od 9. do 11. srpna v areálu Golf Parku Plzeň–Dýšina. Na turnaj Ladies European Tour s dotací 250 000 eur se hlásí další hráčky!

Hráčky mají na přihlášení ještě zhruba dva týdny. Teď jsou ale potvrzená další hvězdná jména. Patří k nim čtyři vítězky evropského žebříčku Order of Merit a dalších devatenáct golfistek, které zvítězily na některém z turnajů Ladies European Tour od roku 2011.

Ke třem evropským jedničkám, jimiž z minulosti jsou Gwladys Nocera (Francie), Becky Brewerton (Wales) a Lee-Anne Pace (Jihoafrická republika), přibyla nedávno také skvělá Japonka Ai Miyazato. Bývalá světová hráčka číslo 1 a vítězka 25 profesionálních turnajů bude startovat v regionu střední Evropy poprvé.

Minulý týden se přihlásila loňská dvojnásobná vítězka tour a kometa sezony, Carly Booth ze Skotska.

Český titul bude obhajovat Angličanka Melissa Reid.

Sponzorskou pozvánku pořadatelů má rezervovánu jedna z nejsledovanějších Američanek současnosti: Tigerova neteř Cheyenne Woods.  Dalším zajímavým jménem mezi přihlášenými je Američanka Christina Kim.

České hráčky, které nemají zajištěnu přímou účast nebo divokou kartu, se utkají o startovní místa v Pilsen Golf Masters při závěrečné kvalifikaci, která se uskuteční na Dýšině v pondělí 15. července.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24