QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Dobrá zpráva pro fanoušky HC Škoda Plzeň. Vstupenky nepodraží

30.06.2023 10:39

Fanoušky hokeje zajisté potěší, že se vstupenky na nadcházející sezonu nezdraží.

Hokej ilistrační foto Milan Janoch

„Pouze do 30. června mají fanoušci možnost uplatnit své opce pro místa z loňské sezóny. Po uplynutí posledního červnového dne bude docházet k uvolňování nevyzvednutých míst a také k revizi míst potřebných partnery a sponzory klubu. Chceme našim fanouškům umožnit výběr z těch nejlepších možných míst, a proto si dáme záležet a systém z technických důvodů v úvodu července uzavřeme,“ vysvětluje vedení klubu.

Prodej permanentních vstupenek se rozběhne 17. července a fanoušci budou moct vybírat také z již zmiňovaných uvolněných míst.

Jak to bude se vstupným na jednotlivá utkání?

Přípravná utkání

Jednotná cena vstupného pro domácí duely (celkem jsou v plánu tři) je 100 Kč. Permanentkáři mají vstup zdarma, a to jak držitelé sezónních vstupenek Premium, tak Klasik.

Utkání Tipsport extraligy

„Ceny vstupenek na jednotlivá utkání zůstávají od loňského roku stejná. Navzdory všeobecně napříč odvětvími a společností jako takovou dochází ke zdražování. Přejeme si mít opět zaplněné tribuny,“ komentuje vedení klubu.

Na utkání 1. atraktivity (HC Energie Karlovy Vary, Rytíři Kladno atd.) se na stání dostanete už od 260 Kč, na sezení od 290 Kč.

Foto ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to_copy
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT