QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

FC Viktoria Plzeň nabízí svým fanouškům letecký speciál na Ukrajinu!

14.01.2014 8:09

Ve čtvrtek 27. února čeká hráče FC Viktoria odveta úvodního zápasu vyřazovací části Evropské ligy na půdě Shakhtaru Donetsk. A fandové mají jedinečnou šanci se na Ukrajinu vypravit.

2-109

Viktoriány čeká na konci února velký zápas, který rozhodne o dalším setrvání v pohárové Evropě. Ve čtvrtek 27. února čeká hráče FC Viktoria odveta úvodního zápasu vyřazovací části Evropské ligy na půdě Shakhtaru Donetsk. A fandové mají jedinečnou šanci se na Ukrajinu vypravit.

Kvůli složitému cestování do metropole doněcké oblasti nabízí klub letecký speciál, který by fanoušky dopravil na Ukrajinu a zpět. „Zaregistrovali jsme hlasy fanoušků, kteří by přes velkou vzdálenost rádi podpořili naše fotbalisty přímo v městě konání odvety. Nicméně spojení do Doněcku je poměrně komplikované, spolu s nutností přestupů a zajištění ubytování na místě se navíc jedná o velmi nákladnou investici. Klub tak poptal možnost zajištění letadla pro cca 140 osob, tento speciál by startoval do Doněcku ráno v den utkání a ihned po závěrečném hvizdu by opět odlétal do Čech," popisuje nabídku mluvčí klubu Pavel Pillár. „Cena je stanovena bez jakéhokoliv navýšení, za 8000 Kč by tak fanoušek měl zajištěny letenky tam a zpět, vstupenku na utkání, dopravu v místě konání zápasu a služby delegáta," dodává. 

Zatím ale vůbec není jisté, jestli se kapacitu speciálu podaří naplnit. Fandové se můžou rozhodnout do středy 22. ledna a pokud se letadlo nenaplní, musí se celý zájezd zrušit bez jakýchkoliv storno poplatků ze strany už nahlášených fanoušků. „Chceme dát fanouškům možnost vidět odvetné utkání na Ukrajině na vlastní oči, sami jsme zvědaví na jejich odezvu. Věříme, že případný výjezd se setká s úspěchem a pomůže naším fotbalistům v těžkém utkání proti Shakhtaru," apeluje na fanoušky klub.

Síla plzeňského publika je už vyhlášená a fandové si nenechají ujít ani přípravné zápasy.

První přípravné utkání v roce 2014, ve kterém Plzeň zdolala Chomutov 6:2, navštívilo v tréninkovém areálu v Luční ulici dva tisíce lidí.  „Je vidět, že naši fanoušci byli po zimní pauze hladoví po fotbale. Moc nás těší, že si v tak velkém počtu našli cestu na náš zápas, byť to byla jen příprava,“ říká k návštěvě David Limberský.

FOTO:Ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24