QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

FC Viktoria Plzeň spustí volný prodej permanentek na příští sezónu!

08.06.2014 14:12

Prodej permanentek je sice v plném proudu, ale zatím se dostalo pouze na držitele vstupenek z minulé sezóny. Ti nakoupili už přes 2 a půl tisíce nových permanentek na sezónu příští!

IMG_6747

Prodej permanentek na sezonu 2014/2015 je sice v plném proudu, ale zatím se dostalo pouze na držitele permanentních vstupenek z minulé sezóny. A že mají fotbalisté Viktorie Plzeň věrné fanoušky, dokazuje to, že si znovu nakoupili  už přes 2 a půl tisíce nových permanentek na sezónu příští! Teď půjdou vstupenky i do volného prodeje...

,,Stávající majitelé permanentek mají rezervace svých míst platné už jen do 13. června, poté si budou muset vybírat z volné kapacity stadionu," upozorňuje mluvčí plzeňského klubu Pavel Pillár.

Volný prodej odstartuje od 16. června.

Prodávat se bude na nových pokladnách u severní tribuny Doosan Areny od 10 do 17 hodin. „Majitele permanentek ze sezony 2013/2014 mají místa rezervovaná, při nákupu nových permanentem jsou cenově zvýhodněni. Pro nové zájemce bude vedle prodeje v Doosan Areně také online prodej z pohodlí domova. V neposlední řadě platí rezervace pro nákup vstupenek na duely evropských pohárů," dodává mluvčí klubu.

Základní ceny permanentky jsou v relacích 2400 Kč (I. kategorie), 2000 Kč (II. kategorie) a 1300 Kč (III. kategorie). Stávající držitele zaplatí 2200 Kč, 1900 Kč a 1200 Kč.

Noví zájemci o permanentky můžou nakupovat z pohodlí domova, o výhody nepřijdou! ,,Držitel permanentky z online prodeje má nárok na všechny výhody, slevové kupony mu přijdou s objednanou vstupenkou. Prosíme zároveň fanoušky, aby v případě nákupu vícero permanentek měli po každou z nich připraveno jméno unikátního uživatele, ideálně včetně mailového a telefonického spojení. Situace, kdy někdo nakupuje dvě a více permanentek pro kamarády pouze na jedno jméno, způsobuje problémy u evropských předprodejů i u případných reklamací stran ztráty či odcizení permanentky," apeluje na fanoušky Pillár.

FOTO:Ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24