QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

FERY CUP pomůže Centru Hájek. Zváni jsou všichni závodníci

02.06.2016 10:57

V sobotu 4. června se pojede ve Šťáhlavicích už 2. benefiční cyklistický závod, který má pomoct Centru Hájek. Účast přislíbila řada známých osobností. Pojeďte pomoct dětem i vy!

mvi_6863_Snimek

Benefiční cyklistický závod se pojede na loukách u řeky ve Šťáhlavicích v podzámčí zámku Kozel. Za projektem stojí známý cyklista František Raboň, který centru pravidelně pomáhá. Účast přislíbila i řada dalších známých sporotvců. FERY CUP 2016 nabhídne i doprovodný program.

Na závody zve Centrum sociálních a rehabilitačních služeb CENTRUM HÁJEK spolu s plzeňským profesionálním silničním cyklistou Františkem Raboněm. "Zveme cyklo závodníky všech věkových kategorií - závodit mohou nejmenší děti na malých okruzích na louce, starší děti se pak rozjedou po náročnějších trasách do brdských lesů a stejným směrem se vydají i dospělí cyklisté v rámci hlavního závodu," lákají organizátoři.

Na akci dorazí i řada známých plzeňských sportovců. Mimo jiné se mohou účastníci těšit na hokejisty HC Škoda Plzeň, z nichž někteří se závodů i zůčastní. Jiní budou startovat například dětské závody. Krom nich ovšem dorazí i novopečení tronájosbní mistři republiky v házené, hráči Talent M.A.T.

Připravený bude i doprovodný program. "Městská policie Plzeň bude prezentovat svoji každodenní činnost formou ukázky zadržení pachatele. Čeká na vás výjimečná možnost vyzkoušet si speciální kolekci multifunkčního sportovního kočárku xROVER, který plně vyhovuje i potřebám dětí s handicapem. Zdravotnická záchranná služba Plzeňského kraje vás pozve na prohlídku svého sanitního vozu a představí edukační a preventivní činnost," dodává Markéta Jungová z Centra Hájek. Chybět nebudou ani soutěže o zajímavé ceny, přichystané budou skákací hrady, malování na obličej a další zábava.

Další podrobnosti i časový harmonogram najdete zde.

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24