QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Golf resort Alfrédov přivítá Tandem tour

13.06.2014 13:19

V golf resortu Akfrédov se už o víkendu chystá Tendem tour - turnaj jednotlivců. Golfová tour probíhá od dubna do října a propojuje celkem 22 hřišť. Alfrédov je jedním z nich. 

zdroj: www.alfredov.cz

Golf resort Alfrédov je jedním z víc jak dvacítky golfových areálů v republice, kde se koná Tandem tour - turnaj jednotlivců. Právě areál na Tachovsku se stane dějištěm velkého klání už v sobotu 14. června. Zahájení turnaje je naplánované na 9. hodinu ranní.

Golf resort Alfrédov bude už v sobotu patřit dalšímu velkému golfové klání. Tentokrát jde o známý turnaj jednotlivců Tandem tour.

"Hraje se ve 3 kategoriích a to 0-18 Hcp, 18,1-30 Hcp a 30,1-54 Hcp. Jednotlivé turnaje se hrají na Stableford. Do celkového žebříčku se počítá dosažený počet Stb, dle nich se také vyhlašují výsledky - první 3 v prvních dvou kategoriích a vítěz třetí kategorie. Každý hráč je v žebříčku hodnocen v kategorii, ve které začal hrát, přestože v průběhu tour sníží svůj Hcp. Na přání však může přejít do nižší kategorie po smazání předešlých výsledků, vyjma bodů za účast," informují organizátoři na www.tandemtour.cz.

Tandem tour se hraje na celkem 22 hřištích po celé republice, mimo jiné například také na Karlštejně, na Konopišti nebo na Ještědu. Finále je naplánované na 18. října.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24