Golfová sezóna v Hořehledech je už v plném proudu

17.04.2013 8:00

Teplé počasí přilákalo o víkendu na golfové hřiště na 120 návštěvníků! Není divu, golfový areál je ve výborném stavu a brzy se můžete těšit i na první major sezóny…

horehledy_036

Golfový resort v Hořehledech vkročil do jara plnou parou! Během slunečného víkendu sem zavítaly hned destítky návštěvníků, kteří se po zimě těšili z opravdu exkluzivního stavu hřiště.

Golfisty čekalo s příchodem nové sezóny i několik novinek. V první řadě upravené hřiště na pozemku vpravo od 6. jamky. „Vyjednávání byla úspěšná, takže došlo ke změně outů a fervejí na jamce č. 1 (zmizel out za greenem), jamce č. 6 (rozšířila se fervej vpravo a out začíná až na cca 140 m od odpaliště) a jamce č. 9 (out v dolní části je pryč),“ říká manažer resortu Martin Kopčák. Návštěvníci si nyní mohou užít opět velmi komfortní hru.

Služeb golfového resortu v Hořehledech mohou využít i ti nejmenší. Rodiče je zde mohou přihlásit na golfové tréninky. Zkušení lektoři se dětem mohou věnovat na hodinách až 4 x týdně.

Turnaje

První golfový turnaj se v Hořehledech odehrál již v zimě. Nejlépe si vedl Ondra Zdrha, který zahrál novodobý rekord hřiště – 71 ran.

Hořehledský Drive – první major sezóny se odehraje dne 21 . dubna. Tím odstartuje Kokšínská tour, během které se golfisté dočkají několika dalších turnajů.

Jamkovka 2013 – hlásit se můžete do 21. dubna u Jirky Holce na emailu jholec@golf-horehledy.cz nebo na telefonu 602 308 925.

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24