QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Hlaváčková a Hradecká opět spolu. Slavné duo se dalo znovu dohromady!

03.11.2014 10:53

V příští sezóně budou hrát opět spolu. Andrea Hlaváčková s Lucií Hradeckou se daly znovu dohromady. Tenistky se znovu dohodly na deblové spolupráci, která jim už v minulosti přinesla olympijskou medaili.

IMG_8584

Je to zhruba rok, co Andrea Hlaváčková oznámila ukončení spolupráce s partnerkou Lucií Hradeckou. Teď se slavné tenisové duo, které spolu dokázalo vyhrát i olympijskou medaili, dává znovu dohromady. Už v příští sezóně budou hrát Hlaváčková s Hradeckou opět spolu.

„Asi je jasné, že to byla moje iniciativa. Já jsem byla ta, kdo se loni na podzim rozhodla pro změnu, takže jsem musela být i ta, kdo půjde za Luckou," uvedla Andrea Hlaváčková pro server tenis-arena.cz. Právě plzeňská tenistka Andrea Hlaváčková iniciovala loňský rozchod.

Jaké je to být spolu jako parťačky na kurtu si Hlaváčková s Hradeckou vyzkoušely před pár dny na turnaji nižší kategorie ITF ve francouzském Poitiers, kde vyhrály titul.

Hlaváčková s Hradeckou mají na společném kontě hned několik úspěchů. Tím největším je stříbrná olympijská medaile z Londýna z roku 2012, dále trofeje z Rolland Garos a US Open. 

Plzeňská tenistka Andrea Hlaváčková je aktuálně podle žebříčku WTA v singlu 169., v deblu na 15. příčce. Lucie Hradecká je v deblu na 22. pozici.

foto: Archiv Andrea Hlaváčková

 

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT