QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Hokejisté HC Škoda Plzeň si rozdali fotbal s fanoušky. I v oslabení vyhráli 7:0

22.05.2015 12:29

Další ze série fotbalových zápasů v rámci přípravy sehráli hokejoví indiáni v Plzni na hřišti TJ Košutka proti plzeňským fanouškům. A také tentokrát jasně vyhráli. Série "fotbálků" bude pokračovat...

FOTO_Václav Samek (2)
FOTO_Václav SamekFOTO_Václav Samek (2)FOTO_Václav Samek (3)

Letní příprava, která plzeňským hokejistům odstartovala, s sebou nepřináší jen běhání a posilovnu, ale i tradiční poměrně oblíbené "fotbálky". Další z řady utkání se tentokrát odehrálo na hřišti TJ Košutka v Plzni proti výběru plzeňských fanoušků.

Hokejisté nastoupili vzhledem k marodce tentokrát v poměrně výrazném oslabení. Nicméně ani to jim nebránilo v úspěchu. Už v poločase vedl tým hokejistů 5:0 a i když se fanoušci ještě snažili stav zvrátit, už se to nezdařilo. Naopak indiáni ještě dva góly ve druhé půl přidali. Zápas tak skončil jasným vítězstvím hokejistů 7:0. V zápase se výkony blýskl Kadlec, Pulpán a Schleiss, který si fotbal pochvaloval už v minulém duelu. Předvedl se i Filip Suchý v brance.

Hokejisty HC Škoda Plzeň v rámci přípravy čeká ještě pár dnů dřiny v Plzni. Následovat bude tradiční soustředění na Šumavě, kde nebudou chybět kola. Změnou v letošním roce bude ale místo. Oproti uplynulým sezónám pojede tým do Železné Rudy. Příprava bude postupně pokračovat až do začátku července. Poprvé na led vyjedou hokejisté okolo 20. července. V nejbližší době je navíc ještě čekají další fotbalové zápasy.

Rozpis nadcházejících fotbalových utkání:

28.5. Radkovice
18.6. Žihle
25.6. Merklín

FOTO: Václav Samek, HC Škoda Plzeň

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24