QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Hokejisty HC Škoda Plzeň čekají další zápasy! Změří síly i s Koreou

08.08.2017 9:32

Plzeňské hokejisty čekají v rámci přípravy v tomto týdnu hned dvě utkání. Nejprve poměří síly s Českými Budějovicemi, pak je čeká duel s korejským národním výběrem.

Olomouc- Plzeň

Na hokej se jde v Plzni opět v úterý 8. srpna. Hokejisté Plzně se postaví proti českobudějovickému Motoru. Utkání začíná v tradičním čase, tedy od 17:30.

Českobudějovický Motor má na programu během přípravy devět duelů. Hned na úvod se utkal s kazašským Pavlodarem, který v Budvar areně zvítězil v prdloužení 2:1. Teď zavítá kádr na led plzeňské Home Monitoring Arény. Vstup na utkání mají majitelé permanentních vstupenek zdarma, pro ostatní platí jednotná cena 50 korun. Pokladny v den zápasu nebudou otevřené, vstupenky je možné koupit v klubovém fanshopu.

Hned ve středu 9. srpna čeká na plzeňské indiány další utkání. Tentokrát bude celkem netradiční. Do západočeské metropole zavítá Korejský národní hokejový tým. Asijský kádr sehraje v naší zemi celkem pět zápasů. Hned tři odehrál v rámci Mountfield Cupu. V něm sice na úvod porazil Spartu, nicméně nakonec skončil poslední. V závěrečném zápase ho porazily Pardubice 4:1. 

V Plzni se utkání hraje ve středu 9. srpna opět od 17.30. Permanentkáři mají vstup tradičně zdarma, ostatní platí 50 korun.

FOTO: ilustrační

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24