QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Hořehledy pořádají turnaj HCP i o nedělích

25.04.2012 13:15

Turnaj 1. CK GolfBookingCZ.com HCP neděle na 9 jamek se v neděli 29. dubna koná v PilsnerGolf Resort Hořehledy. Hrát se tu bude také v úterý 1. května!

_9178720

V neděli 29. dubna zve PilsnerGolf Resort Hořehledy na turnaj 1. CK GolfBookingCZ.com HCP neděle na 9 jamek!

"Nově jsme do kalendáře zařadili i několik HCP nedělí pro ty, kdo ve všední dny nemohou," sdělují provozovatelé hořehledského golfového areálu s tím, že jde o tradiční možnost úpravy HCP v netradiční čas.

V CK GolfBookingCZ.com HCP neděle se soutěží celý rok o golfový zájezd a jiné hodnotné i drobné ceny. 1. CK GoflbookingCZ.com HCP den na 9 jamek se do celkového hodnocení HCP turnajů počítá. Startovné je nově pouze 100 korun, plus případné fee. Turnaj začíná v 15:30 hodin.

Golf si užijete i první  májový den

Hned první májový den, v úterý 1. května se pak můžete zúčastnit Májového stablefordu s 4. CK GolfBookingCZ.com HCP úterý

"Májový stableford je oblíbený hlavně u začínajících golfistů a zelenáčů. Protože je sezóna teprve na začátku, každý uvítá milosrdný systém stablefordu. Začátečníkům se budeme věnovat, přimhouříme oko a podpoříme!" slibují organizátoři s tím, že rozděleno do kategorií bude podle HCP.

Začíná se v 15 hodin, startovné je 100 korun + případné fee.

Ilustrační foto PilsnerGolf Resort Hořehledy

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24