Hráči HBC Plzeň nestačili na Vlašim

29.03.2014 20:36

Předposlední hrací kolo před play off nabídlo duel mezi první a sedmým týmem hokejbalové tabulky. Plzeňští hokejbalisté přivítali Vlašim.

aa

V sobotu 29. března zavítala do plzeňské hokejbalové haly v Plzni na Košutce mistrovská Vlašim. Sobotní utkání se hrálo v rámci předposledního hracího kola před play off. V Plzni tak proti sobě nastoupil první a sedmý tým tabulky.

Favoritem byla Vlašim, která svoji roli potvrdila. Duel byl však velmi zajímavý, jelikož i Plzeň bojuje o co nejlepší výchozí pozici do nadstavbové části.

Do úvodní třetiny vstoupila Plzeň velmi aktivně, následně však iniciativu převzali hosté, kteří se zásluhou Střechy ujali vedení v přesilové hře. První část skončila za stavu 0:1.

Druhá část byla opět ve znamení aktivní hry hostů. Domácí se také dostávali do zajímavých pozic, se zakončením to ovšem bylo horší. Stav po druhé třetině byl 0:3.

Ve třetí třetině bylo k vidění celkem šest branek, tři na každé ze stran. Konečné skóre zápasu 3:6 přispělo především ke spokojenosti hostí, kteří si zajistili prvenství v základní části FORD Credit extraligy.

HBC Plzeň - HBT Vlašim 3:6 (0:1, 0:2, 3:3)

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24