Jaké jsou novinky na golfovém hřišti Hořehledy?

30.05.2011 0:03

Hořehledy leží zhruba 20 kilometrů jižně od Plzně, nabízí ale krásnou brdskou krajinu. Jaké jsou novinky ve zdejším golfovém areálu, zjistil pro všechny milovníky golfu QAP.CZ.

golf micek

Co je nového na golfovém hřišti v Hořehledech, které leží zhruba 20 kilometrů jižně od Plzně? Zjistili jsme pro všechny milovníky golfu.

Pilsner Golf Resort Hořehledy mění podobu hřiště. Dokončeno bude na nadcházející sezonu 2012. Buduje se nové odpaliště na jamce číslo 2, z jamky číslo 6 bude PAR 5 atd.

Turnaje už začaly...

Teď ale k aktuálním novinkám. Hořehledy mají za sebou první ročník turnaje Prezidentský pohár, hrál se v sobotu 28. května, na počest narozenin prezidenta klubu, pana Karla Čelikovského. Turnaj vyhrál Sláva Ješina, druhý byl Martin Kopčák a třetí  Ondra Zdrha.

11. června se chystá další turnaj - Hořehledská myš.

Pravidelně se konají v Hořehledech Brdské HCP úterky. Turnaj startuje vždy v úterý v 15:30.

Zajímavé slevy pro členy na partnerských hřištích...

Golfové hřiště Hořehledy spolupravuje také s ostatními hřišti a nabízí zajímavé slevy pro své členy na ostatních hřištích. Zahrát si tak lze například s 30% slevou na Hluboké, v Rakousku na Böhmerwaldu, s 50% slevou v Bechyni apod. Seznam partnerských hřišť a slev najdete na internetových stránkách klubu.

Uvažujete o členství v Pilsner Golf Resort Hořehledy? Podívejte se na ceník členství zde.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24