QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

23.04.2024 11:00

Tip na výlet do Křimic

Nenáročná trasa plná zajímavostí vás zavede i do vyhlášené restaurace Roští.

Na Dýšině mají nové golfové simulátory

19.11.2012 12:41

Golf Pak Plzeň na Dýšině má nové golfové simulátory. Milovníci golfu se tak nemusejí vzdávat své oblíbené zábavy ani v zimních měsících.

golfove simulatory dýšina (5)
golfove simulatory dýšina (1)golfove simulatory dýšina (2)golfove simulatory dýšina (3)golfove simulatory dýšina (4)golfove simulatory dýšina (5)golfove simulatory dýšina (6)golfove simulatory dýšina (7)golfove simulatory dýšina (8)golfove simulatory dýšina (9)golfove simulatory dýšina (10)

Golf Park Plzeň otevřel v pátek 15. listopadu nové golfové simulátory High Definition Golf, které patří k nejrealističtějším simulátorům na světě. Pro golfisty je na Dýšině v prostorách restaurace připraveno nové moderní golfové zázemí.

Přes zimu se proto můžete těšit mimo jiné i na dobrou kávu, pohodu a příjemné posezení s přáteli u partičky golfu. Simulátory věrně vyhodnotí vaše rány při tréninku na driving range nebo při hře na nádherných světových hřištích. Multifunkční simulátor má spoustu možností využití, můžete jej použít jak pro zábavu a rekreaci, tak pro základní trénink. Systém využívá 2 úrovňové snímání pohybujícího se objektu, které zachytí rychlost, směr, úhel a rotaci. Z těchto údajů vyhodnotí systém každý hod, odpal, kop či střelu. A míč pokračuje dále na plátně.

A cena? Ta opravdu překvapí, protože pro členy GKPD je již od 100,-Kč/hodinu, pro nečleny pak za 350,-Kč/hodinu. Rezervaci lze provést na domovských stránkách www.golfplzen.cz či na telefonním čísle 739 604 798. Otevírací doba je pro hráče od 8:00 do 22:00.

Foto: Golf Park Plzeň

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24