QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

"Plavková sezóna" plní fitka! Zkuste to také

10.06.2016 15:08

Na zhubnutí do plavek už moc času nezbývá. Podle odborníků se to ale dá ještě stihnout. Plzeňský dámský fitness navíc před "plavkovou sezónou" nabízí slevy a výhody.
 

FOTO_QAP_CZ (35)

Už začátek jara je tradičně obdobím, kdy se začínají ve velkém plnit posilovny a fit centra. Důvod je jasný. „Plavková sezóna“ se zkrátka blíží a je tak nejvyšší čas zapracovat na odstranění špíčků a faldíků. Navíc - co si budeme nalhávat, většinou je honba za ideální postavou do plavek dámskou záležitostí…

Velký zájem o cvičení v současné době potvrzuje i Active Ladies, dámský fitness na křižovatce Klatovské a Tylovy ulice v Plzni. „Většinou se jedná o začátek roku, leden a únor, to chtějí všichni zhubnout, mají předsevzetí. Teď se to zase snaží ještě dohnat do plavek. Ženy to skutečně řeší, chtějí vypadat pěkně a právě v tomto období se to snaží ještě dotáhnout,“ říká trenérka fitness Štěpánka Kudrnovská.

Jenomže základní otázka je nejspíš nasnadě. Dá se to vůbec do léta ještě stihnout? „Určitě. Jde ale hlavně o to, že by neměli lidé zapomínat na cvičení i během léta. Samozřejmě pokud nejsou tropická vedra. Jinak by ale měl člověk ve cvičení pokračovat, jakmile totiž přestane, tak jdou kila zase nahoru. Tělo si na pohyb zvykne, zvykne si na ten režim, a jakmile to nebude, tak se tuk začne zase ukládat. Teď máme začátek června, během měsíce se to dokáže do plavek krásně doladit a pak by se to mělo udržovat,“ vysvětluje Štěpánka Kudrnovská.

V Active Ladies je navíc momentálně nejlepší možnost zajistit si permanentky na příští měsíce s mimořádným bonusem. K mání šestiměsíční členství, které nabízí jeden měsíc navíc zdarma. U tříměsíčního předplatného jsou to dva týdny zdarma. V ceně permanentky je navíc základní výživové poradenství.

Další podrobnosti a informace najdete na www.activeladies.cz nebo na facebookových stránkách.

Active Ladies Fitness

Klatovská tř. 528/6, 301 00 Plzeň

+420 727 840 747

info@activeladies.cz

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24