QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Plzeňačka Hlaváčková zdraví fanoušky z Ria prostřednictvím selfíček - FOTKY

06.08.2016 15:49

Pravidelné fotoreporty podává plzeňská teniska Andrea Hlaváčková z Rio de Janeiro na sociálních sítích. Selfie si fotí všude, a to i s ostatními českými sportovci. Mrkněte na fotky.

Andrea hlaváčková fcb
Andrea hlaváčková fcbAndrea hlaváčková fcb1Andrea hlaváčková fcb3Andrea hlaváčková fcb11Andrea hlaváčková fcb6Andrea hlaváčková fcb55Andrea hlaváčková fcb66Andrea hlaváčková fcb668hůaváčková foto fcb

Česká tenistka Andrea Hlaváčková je odchovankyní plzeňské Slavie. Úspěšná je hlavně v deblu. Andrea bude bojovat na olympiádě v Rio de Janeiro opět po boku Lucie Hradecké. S tou přivezla stříbrnou olympijskou medaili z her v Londýně. V tenisové čtyřhře je Hlaváčková s Hradeckou naší velkou nadějí. Po olympiádě v Londýně se holky sice stihly rozejít, nakonec se ale daly znovu dohromady.

Andrea Hlaváčková informuje fanoušky o dění z olympiády hlavně přes sociální sítě. Facebook plní pravidelně selfíčky z Ria. Každý den na jejím facebooku najdete fotoreport.

Do Ria jela také další plzeňská tenistka, která rovněž vyrůstala na tenisové Slavii. Bára Strýcová se už dnes, v sobotu 6. srpna, utká v ženské dvouhře s Yaninou Wickmayerovou. Tak držme Báře palce.

foto: facebook Andrea Hlaváčková

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24