QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Plzeňská atletka Tereza Jonášová v českém výběru atletů na Olympic hopes

26.05.2015 20:38

Český atletický svaz vysílá na mezinárodní atletický mítink Olympic hopes hned třicítku mladých atletů do 17 let. Představí se zde i Tereza Jonášová, členka klubu AK ŠKODA Plzeň.

Tereza Jonášová v cíli finálového běhu

Mezinárodní atletický mítink Olympic hopes určený pro mladé atlety ze střední Evropy  se o tomto víkendu uskuteční v polském městě Bilesko - Biala. 

Český atletický svaz vysílá na tuto mezinárodní akci hned třicítku mladých atletů do 17 let, kteří byli nominováni a budou mít ideální možnost poměřit síly se svými vrstevníky z okolních států a splnit limity na EYOF nebo MS do 17 let, které se letos konají v Grunzínském městě Tbilisi a Kolumbijském Cali.

Tereza Jonášová, členka klubu AK ŠKODA Plzeň, se zde letos poprvé představí na trati 400m př. a po letošním republikovém mistrovském triumfu na 400m v hale se postaví další výzvě ve své kariéře a to přiblížení se limitu na MS do 17 let na trati 400m př., čímž napodobí svoji tréninkovou kolegyni z klubu Janu Reissovou z předešlých let.

"Pro Terezu je to první mezinárodní start v kariéře a všichni v klubu věříme, že nám bude dělat v zahraničí stejnou radost jako na domácích závodech," uvedl Michal Černý z AK ŠKODA Plzeň.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24