Prestižní Ladies European Tour ovládne Dýšinu! Vstupenky jsou v prodeji

13.07.2015 9:58

Golf Park Plzeň v Dýšině bude také letos dějištěm prestižního turnaje série Ladies Europen Tour. Na začátku srpna se do známého areálu v Dýšině sjede elita mezi golfistkami. Přinášíme podrobnosti.

DSC_6406v

Prestižní turnaj série Ladies European Tour nese v letošním roce název Tipsport Golf Masters. V pořadí již 5. ročník profesionálního okruhu se odehraje od 3. srpna se třemi hracími dny až do 9. srpna. Vstupenky už jsou v prodeji.

Turnaji s dotací 250 000 eur bude předcházet Women´s British Open a opět na západ Čech naláká světovou špičku mezi golfistkami. "Představí se elita Ladies European Tour a k ní devět až deset českých hráček, o jejichž nominaci jednáme s Českou golfovou federací. Ambasadorkou turnaje bude Victoria Lovelady, brazilská hráčka, která pochází přímo z Ria, dějiště příští olympiády,“ říká promotér Robert Klotz ze společnosti Goram.

Z našich hráček nebude chybět jako každý rok Klára Spilková, start mají jistý také Lucie Hinnerová a Eva Koželuhová. Kartu má také Lea Klimentová ze Slovenska.

Golf Park Plzeň se chystá! Vstupenky jsou v prodeji...

V plném proudu jsou už přápravy také v samotném areálu v Dýšině. "Hřiště se připravuje v turnajovém režimu už od loňského podzimu a zase se dočká určitých vylepšení,“ dodala Martina Tvarůžková, ředitelka Golf Parku Plzeň.

Předprodej vstupenek je momentálně v plném proudu. K mání jsou vstupenky na jednotlivé dny, ale také permanentka na celý trunaj. Podrobnosti najdete na stránkách společnosti Tipsport.

Týdenní golfová událost číslo jedna odstartuje v pondělí 3. srpna, kdy se v areálu odehrje Junior Pro-Am, ve středu proběhne obvyklá zahajovací party v Plzeňském Prazdroji a ve čtvrtek bude na programu klasické Pro-Am. V pátek už se rozjede samotný třídenní turnaj. Druhý a třetí hrací den bude v přímém přenosu vysílat Česká televize.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24