QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Úspěch mladých Indiánů! Z Memoriálu Ondřeje Buchtely vezou osmáci zlato!

09.04.2023 19:44

O velikonočním víkendu 8. až 9. dubna 2023 se v Rocknet Aréně v Chomutově odehrál druhý ročník Memoriálu Ondřeje Buchtely. Hokejisté 8. třídy HC Škoda Plzeň přivezli zlatou medaili!

HC Škoda Plzeň_Buchtele_Memoriál_2023_8.třída

Memoriál Ondřeje Buchtely pořádají Piráti z Chomutova. Jedná se o turnaj pro hokejisty osmých tříd. Naplňují tím motto zesnulého obránce - Zemři a povstaň. Dvoudenního turnaje, který se pořádá na počest hokejisty, který ve dvaceti letech podlehl rakovině, se zúčastnilo osm týmů z celé České republiky. 

Ve čtvrtfinále Indiáni porazili 6:2 Piráty z Chomutova, kteří v loňském premiérovém ročníku získali stříbrnou medaili. V semifinále na plzeňské hokejisty čekal loňský vítěz Liberec. Indiáni si s Tygry hravě poradili a zvítězili 7:2. 

Poté už čekalo na mladé Indiány velké finále, ve kterém vyzvali Vítkovice. V napínavém utkání se Ostravané na chvilku dotáhli na rozdíl jedné branky. Indiáni si však zápas pohlídali a finálový zápas vyhráli 5:2.

Vítězná trofej z druhého ročníku Memoriálu Ondřeje Buchtely tak míří do Plzně. Stříbrnou medaili získal tým HC Vítkovice Ridera, třetí místo získal tým Bílí Tygři Liberec.

Gratulujeme všem týmům!

Foto FB Memoriál Ondřeje Buchtely

 
SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to_copy
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT