QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

V Hořehledech se uskuteční dětský golfový turnaj Pinďa Cup

13.04.2013 10:22

Golfu se věnují v Hořehledech nejen dospělí, ale také děti. Právě pro děti je uspořádán turnaj Pinďa Cup, kde se naučí správným golfovým návykům a zároveň se také skvěle pobaví!

horehledy_022

Dětský golfový turnaj Pinďa Cup se pořádá na západě Čech už třetím ročníkem a i letos nabídne těm nejmenším golfistům skvělé sportovní vyžití i výbornou zábavu.

Turnaj bude mít tři zastávky v Darovanském Dvoře, Alfrédově a Hořehledech, kde se uskuteční velké finále celé tour. Na turnaj si dítka budou muset ještě nějaký čas počkat, již nyní se však mohou věnovat přípravám.

V golfovém resortu v Hořehledech se děti mohou zúčastnit pravidelných tréninků, které prohíhají každé pondělí od 15:30 nebo v neděli od 16:00 hodin. K těmto tréninkům možná přibude ještě jeden páteční. O něm se však rozhodne při setkání s rodiči v pondělí 15. dubna.

Při trunaji Pinďa Cup pak děti zúročí své dlouhodobé úsilí a vyzkouší si zas něco nového. „Pravidelné tréninky jsou jistě zárukou neustálého zlepšování golfové hry, ale tou opravdovou zábavou jsou turnaje, kde se děti naučí ty správné golforé návyky, spolupracovat, seznámí se s pravidly v praxi a odnesou si nezapomenutelné zážitky,“ říká Martin Kopčák z Pilsner Golf Resortu Hořehledy.

Příjemnou zprávou pro rodiče je, že se na turnaji neplatí žádné startovné a děti se Pinďa Cupu mohou zúčastnit zcela zdarma. Přihlásit se mohou všechny děti bez omezení věku i bez držení HCP.

Vyhodnocení jednotlivých turnajů i celé tour pak proběhne dle jednotlivých kategorií, které budou vytvořeny v závislosti na počtu přihlášených dětí.

Golf Resort Darovanský Dvůr 15.7. od 12:00

Golf Resort Alfrédov 12.8. od 12:00

Golf Resort Hořehledy (finále) 30.8. od 12:00

S rezervacemi i případnými dotazy se obracejte na Martina Kopčáka, mkopcak@golf-horehledy.cz, 775 012 892.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24