QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Ve Lhotě proběhne SVALMÁNIE, představí velké množství sportovních aktivit

28.06.2021 6:21

Rozhodujete se, jaký kroužek bude vhodný pro Vás či Vaše dítko? Nevybrali jste si z dosud nabízených aktivit? Od pondělí do středy se můžete těšit na ukázky řady sportů v rámci akce zvané Svalmánie.

Lhota 5

Spolek Volnočasových Aktivit Lhota (SVAL) pořádá od pondělí 28. června do středy 30. června sportovně kulturní akci, kde všem zájemcům představí jednotlivé sporty, které od podzimu chystá nabídnout v nové hale ve Lhotě. A program bude opravdu nabitý. "V návaznosti na vybudování nové haly jsme založili Spolek Volnočasových Aktivit Lhota s tím, že tohle je akce, kde se lidé budou moci seznámit s připravovanou nabídkou aktivit, kterou spustíme ihned, co se hala otevře. Předpokládáme, že se kurzy otevřou na podzim," uvedl Jan Šlehofer, zakladatel spolku.

Návštěvníci si budou moci vyzkoušet tancování, které je určeno všem věkovým kategoriím, stejně tak i šachy. Dospěláci si mohou zacvičit kruháč či jógu, rodiny s malými dětmi jistě ocení cvičení nejmenších. Děti si mohou zkusit zahrát fotbal, badminton, volejbal. Pro předškoláky je určen kurz Svalík, všestranný sportovní trénink. Pro nadšence přírody bude od podzimu v nabídce také kurz Malý přírodověc. Maminky s dětmi uvítají dětský koutek, děti si pohrají v tělocvičně, vyzkouší si sportovní vybavení a hračky, zatímco si maminky mohou popovídat u něčeho dobrého.

Pokud Vás zaujme některá z nabízených aktivit, můžete se na místě registrovat. "Jsem velmi rád, že všechny kurzy povedou certifikovaní vedoucí, kteří mají odpovídající vzdělání," dodal Jan Šlehofer.

SvalmánieNejvětší zájem z hlediska návštěvnosti se očekává ve středu 30. června, kdy program začíná už v 15 hodin a nabídne nejširší přehled chystaných aktivit. "Na závěr vystoupí kapela W Band a bude se grilovat," uzavřel Šlehofer s tím, že se návštěvníkům představí také historičtí šermíři Discordia.

Foto: ilustrační

 

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24