Zabijačková sezóna v Plzni pokračuje!

11.03.2014 9:53

Zabijačková sezóna v Plzni stále není u konce, i když počasí už je vysloveně jarní. V Bukovci U Soptíka uvidí návštěvníci dokonce i porcování prasete, uzení a všechny speciality přímo v procesu výroby!

Zabijačková sezóna běží na plné obrátky a i když venku už vládne jarní počasí, pořád ještě se v Plzni mohou milovníci nejrůznějších zabijačkových dobrot těšit na pořádný nášup. Tentokrát se zabijačka chystá v plzeňském Bukovci v hospůdce U Soptíka už tuto sobotu 15. března.

Zabijačka se vším všudy, s ochutnávkou slivovice i výborných vín a komentovanými ukázkami řeznických mistrů se chystá na sobotu 15. března v hospůdce U Soptíka v Bukovci už od dopoledních hodin. Zahájení se plánuje na 11. hodinu, kdy bude moct každý z návštěvníků také ochutnat slivovici zdarma a program bude pokračovat až do večera, na závěr pak nebude chybět zábava.

Jako průvodce celým dnem se představí Pan Kabát z rádia Kiss Proton, který má pověst skutečného gurmána a nic od masa mu není cizí, navíc k řeznickému řemselu má víc než blízko. Návštěvníci tak uvidí mimo jiné komentovanou ukázku procování prasete, samotnou přípravu vepřových hodů a k vidění bude také uzení masa v tradiční udírně.

Chybět nebude ani doprovodný program v podobě kapely a nakonec opékaní buřtů.

Časový harmonogram zabijačky U Soptíka:

11:00 - otevření + ochutnávka slivovice ZDARMA

12:00 - oficiální zahájení s panem Kabátem a I. ukázka porcování prasete

13:00 - Zahájení prodeje lístků do tomboly a začátek vystoupení kapely

14:00 - ukázka přípravy vepřových hodů

15:00 - II. ukázka porcování prasete

16:00 - ukázka uzení masa v udírně

17:00 - ochutnávka vín z Vinařství Baloun

18:00 - konec oficiální části programu a opékání buřtů nejen pro děti

19:00 - Losování tomboly

20:00 - Začátek vystoupení kapely Šlapeto / Patrola (vstup na kapelu 180,- Kč)

FOTO: Hospůdka U Soptíka

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT