QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Plzeň má na 500 sportovišť. Některé lze rezervovat i on-line

29.11.2022 12:41

Kompletní seznam sportovišť zpracoval Útvar koncepce a rozvoje města Plzně společně s Odborem sportu Magistrátu města Plzně. Na webu Sportovní Plzeň je nyní kompletní přehled s možností rezervace.

Akademie

„Město Plzeň není jen městem kultury, ale bezesporu také městem sportu. Osobně mám velkou radost, že v naší metropoli existuje na pět stovek sportovišť, které slouží i veřejnosti. Pevně věřím, že jejich využívání nyní ulehčíme novou webovou stránkou, kde si všichni sportovní nadšenci, fandové ale i členové různých klubů mohou zarezervovat konkrétní prostor pro sportování,“ řekl primátor Plzně Roman Zarzycký.

Kompletní seznam pomůže zájemcům najít vhodné sportoviště s kontakty. „Hlavním cílem zpracované pasportizace po deseti letech bylo zmapovat současný stav sportovišť na území Plzně, způsob jejich využití a možnosti jejich dalšího rozšíření včetně plánované výstavby. Po rozkliknutí jednotlivých sportovišť najde zájemce mapu, kde se sportoviště nachází, dále mapu areálu, popis, kontakty na správce areálů a u těch, kde tato možnost existuje, i přímo odkaz na rezervaci sportoviště. Aktuálně máme v seznamu 500 sportovišť,“ vysvětlil Tomáš Morávek, radní pro oblast podpory sportu, mládeže a tělovýchovy.

Kompletní seznam sportovišť naleznete zde. Na webu lze přehledně vyhledávat dle městského obvodu, sportu nebo klubu.

Foto ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
Zvednu vam to_copy
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT