Auto CB ŠKODA nový SUPERB

Na dálnici D5 startuje další fáze omezení u Rokycan

13.10.2015 8:04

Práce na dálnici D5 u Rokycan se přesouvají do další fáze. Omezení skončí 22. října. Od úterý je plánovaná uzavírka také na silnici u Kařezu.

FOTO_QAP_CZ

Řidiči na dálnici D5 musí od úterý 13. října počítat s další fází omezení u Rokycan. Uzavřou se levé jízdní pruhy v úseku mezi 54. a 57. kilometrem v obou směrech jízdy. Zároveň se začne pracovat na silnici III. třídy u Kařezu na Rokycansku, kde bude platit uzavírka.

Od konce srpna zažívají řidiči na dálnici D5 u Rokycan doslova martyrium. Věčné kolony a čekání neustále protahuje jízdu mezi Plzní a Prahou. Od úterý se opravy posouvají do další etapy: ta už by měla být konečná a potrvá ještě něco přes týden.

"Uzavírka je plánována až do 22. října, budou uzavřeny v úseku mezi 54. a 57. kilometrem levé jízdní pruhy v obou směrech a provoz bude pouze v pravých jízdních pruzích. Žádáme řidiče, aby se v daných úsecích maximálně věnovali řízení, dodržovali dopravní značení a dbali zvýšené opatrnosti," říká mluvčí policie Jana Tomková.

Na Rokycansku v okolí dálnice musí řidiči počítat i s další komplikací. Od úterý 13. října se uzavře silnice III. třídy z Kařezu směrem na Zbiroh. Pracovat se bude na rekonstrukci propustku. Uzavírka by ale naštěstí měla trvat jen dva dny. Dál se ale bude v Kařezu pracovat na údržbě mostu, to je naplánováno až do začátku listopadu.

FOTO: ilustrační

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte