High Security se připravuje na novinky. PCO je v sídle společnosti

03.11.2015 9:02

Navýšení počtu střežených objektů i příprava na vývoj nových aplikací. To je důvod velké podzimní novinky agentury High Security. Pult centralizované ochrany je nově v sídle společnosti.

FOTO_QAP_CZ

Centralizovat důležité složky a připravit se na budoucí technologické posuny. To jsou základní důvody k podstatné změně, kterou v poslední době realizovala bezpečnostní agentura High Security. Zásadní novinkou letošního podzimu je zřízení pultu centralizované ochrany v nových prostorech, přímo v sídle společnosti v Částkově ulici v Plzni.

„Důvodů bylo hned několik. Zaprvé je to postupný nárůst počtu střežených objektů, zadruhé vysoké technické nároky na služby si vyžádaly modernizaci systému. Rozhodli jsme se proto zřídit pracoviště pultu centralizované ochrany přímo v našem sídle, kdy se celkově zvýší i kooperace jednotlivých složek, které se podílí na ostraze objektů,“ vysvětluje ředitel společnosti High Security Luděk Bednář.

Jednou z nesporných kvalit nového umístění PCO je především navýšení rychlosti součinnosti zainteresovaných jednotek. „Jednoznačně dochází ke zlepšení interní komunikace mezi složkami, kdy jsou pracovníci PCO v přímém kontaktu s výjezdovými skupinami. Určitě se tím také zvýšil komfort pro operátory, kteří teď mají lepší podmínky pro výkon služby,“ dodává Luděk Bednář.

Nové centrum je navíc pro klienty jakýmsi příslibem do budoucnosti. Společnost High Security aktuálně pracuje na vyvíjení nových aplikací, které by ve stávajících podmínkách nebylo možné realizovat. „Dá se říct, že novým situováním PCO jsme šli naproti budoucím novinkám a zlepšením,“ uzavírá ředitel společnosti s tím, že pro stávající klienty se v podstatě v běžném provozu služeb nic nemění. Telefonní číslo na operátory pultu centralizované ochrany zůstává pro stávající klienty stejné. Zájemci o služby High Security a potenciální klienti mohou využít kontaktu na telefonním čísle 777 292 074. Pult centralizované ochrany je pro klienty top službou, kterou mohou při ochraně svého majetku využít. Na pult jsou aktuálně přenášeny informace ze všech střežených objektů celých 24 hodin denně, operátoři mají navíc možnost vizuálního kontaktu s daným místem pomocí kamerových systémů. Informace od operátorů se okamžitě dostávají k výjezdovým skupinám, popřípadě přímo k Policii ČR, pokud si to povaha situace vyžaduje.

Adresa:

Centrála Plzeň

Částkova 95

326 Plzeň

FOTO: QAP.CZ

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24