QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Jak dopadlo hlasování o Anenské pouti v Horšovském Týně? Známe výsledky

28.03.2023 10:49

Anenská pouť a slavnosti města Horšovský Týn patří mezi nejvýznamnější akce města. Jak jsme vás informovali, vedení města vytvořilo anketu, ve které se obyvatel ptalo na to, v jaké lokalitě by se měl uskutečnit hlavní hudební program. Jak to dopadlo?

pouť_ilustračka_milan svoboda

V jakém prostoru by se vám líbilo, aby se uskutečnil hlavní hudební program v rámci akce Městské slavnosti - Anenská pouť 2023 v Horšovském Týně? Právě na tuto otázku hledalo odpověď vedení města Horšovský Týn.

„Přinášíme výsledky ankety hlasování o místě konání hlavního hudebního programu v rámci akce „Městské slavnosti – Anenská pouť 2023“ v Horšovském Týně v termínu 21. - 23. července. Děkujeme za Vaše hlasy, názory i tipy,“ uvádí město Horšovský Týn.

V anketě hlasovalo celkem 2111 lidí:

Městské slavnosti - Anenská pouť 2023 se bude v letošním roce konat ve dnech 21. až 23. července. „Můžete se těšit na multižánrový hudební program, historický jarmark, divadlo pro děti, filmová představení, střeleckou soutěž, pouťové atrakce a další doprovodný program,“ uvádí město. Program bude znám v květnu.

Foto ilustrační Milan Svoboda

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24