Kraj vyhlásil soutěž pro mladé kreativce

19.03.2011 16:12

Zaměřujete se na webový design, grafiku nebo programování? Je vám do třiceti let? Právě vás váš kraj potřebuje!

krajský úřad

Plzeňský kraj se rozhodl změnit svoji webovou prezentaci, a proto vyhlásil netradiční soutěž pro všechny kreativce do třiceti let. Hlavním úkolem účastníků akce s názvem „Jsi kreativní? Tvůj kraj tě potřebuje“ je vytvořit vlastní originální a neotřelý návrh webových stránek kraje. Velkým lákadlem pro vítěze této soutěže může být poměrně sympatická finanční odměna ve výši  30 tisíc korun. Vítězná grafika se pak stane základním kamenem prezentace Plzeňského kraje na internetu.

Ani další dva návrhy vyhodnocené jako v pořadí nejlepší, respektive jejich autoři, neodejdou s prázdnou a i pro ně je připravena finanční odměna, pro druhé místo ve výši 10 tisíc korun, pro třetí pak 5 tisíc korun.

Návrhy vyhodnotí nezávislá pětičlenná komise složená z odborníků z komerční sféry, veřejných institucí i zástupců Plzeňského kraje. Své návrhy můžete zasílat až do 30. dubna mailem na novyportal@plzensky-kraj.cz

„Tím, že jsme nabídli studentům, aby nám navrhli novou grafickou podobu našeho portálu, nechceme pouze získat svěží a moderní podobu našich stránek. Chceme také podpořit kreativitu mladých lidí a ukázat studentům, že jejich studium či kreativní koníček mají smysl a pokud vydrží, velmi dobře se uplatní na trhu práce. V neposlední řadě tím samozřejmě chceme veřejnosti ukázat, jak šikovné a kreativní mladé lidi v kraji máme,“ uvedl hejtman Plzeňského kraje Milan Chovanec.

Konkrétní zadání soutěže naleznete na webových stránkách: www.plzensky-kraj.cz/soutez

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24