Kriminalisté znají totožnost zavražděného muže z Berounky. Hledají svědky - FOTKY

07.02.2023 14:41

Policisté nyní již znají totožnost mrtvého, jehož tělo bylo nalezeno v řece Berounce, a hledají svědky, kteří muže na obrázcích naposledy viděli nebo s ním byli v kontaktu.

mrtvý muž z Berounky_0223_PČR (2)
mrtvý muž z Berounky_0223_PČR (2)mrtvý muž z Berounky_0223_PČR (1)mrtvý muž z Berounky_0223_PČR (1)

Ve čtvrtek 12. ledna přijali policisté v ranních hodinách oznámení o nálezu mrtvého člověka v Berounce v Plzni. „Kriminalisté dne 12. ledna 2023 zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání zločinu vražda. Téhož dne dopoledne bylo v řece Berounka v Plzni nalezeno tělo bez hlavy muže nezjištěné totožnosti,“ připomněla případ Dagmar Brožová, mluvčí policie.

„Případ se stal v komunitě bezdomovců. Tělo bylo nalezeno v podobě, kdy mu chyběla hlava, a neslo známky mnohočetných řezných poranění. Více k téhle věci zveřejnit nemůžeme,“ řekl k případu 19. ledna Jaroslav Vild, ředitel Krajského ředitelství policie Plzeňského kraje.

Policie již zná totožnost zavražděného muže a žádá veřejnost o pomoc. „V těchto dnech je totožnost neznámého již známá. Jedná se o dvaatřicetiletého cizince a kriminalisté se nyní obracejí na veřejnost a hledají svědky, kteří muže na obrázcích naposledy viděli nebo s ním byli v kontaktu, aby informace kdy, kde a případně s kým byl spatřen, oznámili na bezplatné tísňové lince Policie České republiky 158 nebo na kterékoliv policejní služebně. Svědectví občanů by kriminalistům mohlo výrazně pomoci při objasňování tohoto případu,“ uvedla Dagmar Brožová.

Foto PČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24