QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Dráhy posílí vlaky na Velikonoce

31.03.2010 11:05

I o letošních Velikonocích posílí dráhy své spoje, bude to o 5 000 míst. Posily budou na trase z Prahy a Brna ale i na Slovensko. Včas si zajistěte jízdenky.

České dráhy zpříjemní cestujícím cestování o Velikonocích tím, že značně posilní spoje. Bude jednat až 5000 míst v dodatečných vagonech. První delší vlaky vyrazí ve středu 31. března se začátkem Velikonoc a poslední na Velikonoční pondělí, kdy se budou lidé vracet domů z prodlouženého víkendu.

Nejvýrazněji se posily projeví na spojích do velkých měst z Prahy například do Bohumína, Vsetína, Chebu, Českých Budějovic nebo do Plzně. Taktéž posílené linky budou z Brna do výše uvedených měst nebo spoje z ČR na Slovensko.

Dráhy doporučují všem cestujícím, aby si jízdenky včas zajistili nákupem či rezervací místa, protože o Velikonocích je vždy výrazně zvýšený zájem o cestování vlakem.

Posílení linek obvykle ČD uvádí před významnými svátky či prázdninami. Vedle Velikonoc jezdí posílené soupravy o Vánocích, loňský rok přidaly České dráhy 7 000 míst.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to_copy
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT