QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

29.04.2024 15:38

Plzeňský festival vína nalákal davy lidí - FOTKY

Stánky s tím nejlepším vínem z Moravy a Čech, široká nabídka street foodu, pěkné počasí, živá muzika a skvělá atmosféra. Tak to vypadalo v pátek a v sobotu v centru Plzně. Podívejte se na FOTKY!

Nehod rychle přibývá

08.11.2010 10:32

Na křižovatce ulic Tylova a Koperníkova v Plzni se srazilo osobní auto s dodávkou. Místem projíždějte opatrně, nehodu tu vyšetřují policisté.

Ve Stříbře došlo krátce po čtvrt na jedenáct dopoledne ke střetu dvou osobních automobilů v Plzeňské ulici před hotelem Branka. Místo je průjezdné s opatrností.

U Rabí na Klatovsku pak v zátačce před obcí ve směru od Sušice havarovala dvě osobní auta, jedno skončilo v příkopu. Jeďte tudy velice opatrně, místo je nepřehldné.

K nehodě došlo také na Rokycansku, a to krátce po 10. hodině na křižovatce Dukelské a Jeřabinové ulice. Střetla se tu dvě osobní auta.

V Plzni se bouralo na kruhovém objezdu ve směru na Dobřany v ulici K Cihelnám, kde se srazilo nákladní a osobní auto. Silnice je částečně neprůjezdná.

Kolem třičtvrtě na deset pak na Klatovsku nabouralo osobní auto v Petrovicích u Sušice do pevné překážky přímo uprostřed obce.

Všechny zmíněné nehody se naštěstí obešly bez újmy na zdraví.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24