Lidé si začínají užívat grilovačky

26.04.2010 14:44

Jarní počasí zlákalo spoustu lidí ke grilování. Ať už opékáte libové kuřecí plátky, speciální klobásky nebo obyčejné špekáčky, vždycky to stojí za to! Pořádnou grilovačku si uspořádali například kamarádi v Horšovském Týně.

3
12345678910111213

Na pořádnou grilovačku pozval své hosty Zdeněk Kirschner, který provozuje restauraci U Nádraží v Horšovském Týně.

"Pečeme asi čtyřicetikilové prase, každý zaplatí 150 korun a může sníst, co se do něj vejde," sdělil Kirschner a se smíchem dodal: "Doufám, že se u toho vypije hodně piva!"

O grilování se staral jeho známý Otakar Matěk. "Čím to vylepšujeme? No, v marinádě je samozřejmě pivo, dále olej, česnek, pepř, paprika a další koření, které ale neprozradím, protože je to má tajná receptura!" smál se Matěk.

Na grilovačku přišlo kolem třiceti hostů a ani ti nedokázali celé prase spořádat a aby se jen nejedlo, krátili si chvíle mezi ochutnáváním vepřového hraním ruských kuželek.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT