QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Přeháňky i další oteplení. Naměříme až dvanáct stupňů

03.12.2015 7:01

Jen sem tam polojasná obloha, ale teploty až okolo 12 stupňů. Tak to bude v příštích dnech vypadat v regionu podle nové předpovědi. Přinášíme podrobnosti.

Plzeň_13-února (2)

V příštích dnech by se podle nové týdenní předpovědi ČHMÚ  sice místy mohla objevit i polojasná obloha, počítat bychom ale měli především s oblačností a někde i přeháňkami. Teploty budou dál stoupat. Postupně naměříme až okolo 12 stupňů. 

Ve čtvrtek bude oblačno až zataženo, v půrběhu dne by se to ale místy mohlo protrhat i na polojasno. teploty se odpoledne dostanou mezi 5 až 9 stupňů.

V pátek nás čeká zataženo nízkou oblačností, místy se objeví také mlhy a mrholení. Sem tam by mohlo být sice i polojasno, znovu ale bude v průběhu dne přibývat oblačnost a dorazí také déšť. teploty v noci klesnou mezi 4 stupně až 0, přes den vystoupí mezi 4 až 8 stupňů. Při polojasné obloze až na 11 stupňů.

Sobota bude ve znamení zatažené až oblačné, počítat bychom opět měli i s mlhou nebo mrholením. Na některých místech by nicméně opět mohla oblačnost ubývat až na polojasno. Nejnižší noční teploty klesnou mezi 5 až 1 stupeň, nejvyšší denní vystoupí mezi 5 až 9. V podstatě stejné počasí nás čeká i v neděli, jen odpolední teploty se dostanou až mezi 8 a 12 stupňů, při celodenní oblačnosti ale budou jen okolo 6 stupňů. V noci klesnou mezi 6 a 2 stupně.

Pondělí přinese oblačnou až polojasnou oblohu, ojediněle i s přeháňkami. V noci naměříme 7 až 3 stupně, přes den pak 8 až 12.

Vyhlídka počasí od úterý do čtvrtka podle ČHMÚ: "Oblačno až polojasno, přechodně až zataženo a místy déšť nebo přeháňky. Nejnižší noční teploty 7 až 3 °C, v závěru období 4 až 0 °C. Nejvyšší denní teploty 7 až 12 °C."

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24