Ráno ve znamení nehod! Na několik míst musela vyjet i záchranka

02.12.2015 7:56     02.12.2015 8:36

Hned na několika místech v regionu zkomplikovaly provoz ve středu ráno nehody. U několika z nich museli zasahovat i záchranáři.

4.12.2013 DN Tachov

Středeční ráno na silnicích v regionu bylo hned na několika místech ve znamení nehod. Bouralo se v Plzni, ale také na Tachovsku, Klatovsku i Domažlicku. Na několika místech musela k nehodám vyjet také záchranka.

Další ráno v Plzeňském kraji bylo ve znamení nehod. Vypadá to, že počasí řidičům dělá problémy. Přesné příčiny nehod jsou nicméně stále v šetření. Jako obvykle se nehody začaly množit po sedmé hodině se startem ranní dopravní špičky.

V Plzni musela policie i záchranka vyjíždět k nehodě na Domažlické. Tam se střetla dvě osobní auta. "Z místa nehody jsme převáželi jednu ženu s úrazem dolní končetiny do Fakultní nemocnice Plzeň," řekla k zásahu mluvčí záchranky Lenka Ptáčková.

Zhruba ve stejnou chvíli museli vyjíždět policisté k nehodám v Tachově a také v Klatovech. V Tachově došlo k nehodě u autobusového nádraží, kde se střetlo vozidlo s chodkyní. "Žena byla převezena s úrazem hlavy a dolní končetiny do nemocnice ve Stodu," dodává další z výjezdů mluvčí záchranky. 

Záchranáři zasahovali také u havárie osobního auta v Klatovech v Plzeňské ulici. "Tam byla osoba ošetřená a ponechána na místě," doplnila Lebnka Ptáčková.

Bouralo se ale u na dalších místech. Nehoda se odehrála například u Domažlic směrem na obec Háje. Tam už se to ale naštěstí obešlo bez zranění.

FOTO: ilustrační
 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24