Řidiče ohrozilo protijedoucí auto. Policie hledá svědky - FOTKY Z MÍSTA

08.04.2016 15:28

Policisté hledají svědky nehody, při které měl zatím neznámý řidič ohrozit protijedoucí dodávku. Její řidič skončil i s autem v příkopu. Policie nehodu šetří a shání svědky.

3
1234

K nehodě došlo ve čtvrtek po poledni na Domažlicku. Naštěstí se nikomu nic nestalo, ale škoda se i po banálním vyjetí mimo silnici vyšplhala na deset tisíc. Policie shání svědky nehody.

Nehoda se stala ve čtvrtek 7. dubna v půl jedné na křižovatce silnic mezi obcemi Chrastavice, Radonice a Milavče. "Podle vyjádření padesátiletého řidiče došlo k dopravní nehodě tak, že jel s nákladním vozidlem tovární značky Renault Master ve směru jízdy od obce Chrastavice na obec Radonice. V prostoru výše uvedené křižovatky jelo v protisměru osobní vozidlo světle červené barvy, které ho mělo ohrozit. Aby zabránil střetu s tímto vozidlem, vjel za pravou krajnici, kde následně narazil do dřevěného sloupu telefonního vedení. Ke střetu vozidel nedošlo," popsala průběh nehody mluvčí policie Dagmar Brožová.

Policisté na místě podrobili řidiče havarované dodávky dechové zkoušce na alkohol. Ta byla negativní. Policie tak v současné době hledá nejen řidiče červeného auta, který měl ujet, ale také svědky celé události.

"Dopravní nehodu dále šetří policisté Dopravního inspektorátu, kteří tímto vyzývají svědky této dopravní nehody, aby se přihlásili osobně na Dopravním inspektorátu v Domažlicích, nebo zatelefonovali na číslo 974 331 255, případně na bezplatnou tísňovou linku 158," dodává policejní mluvčí.

FOTO: PČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24