QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Řidička na drogách skončila s automobilem na břehu Smolovského rybníka - FOTKY

14.03.2023 14:25     15.03.2023 8:18

V úterý 14. března havarovalo nedaleko Domažlic jedno osobní vozidlo. Řidička měla pozitivní test na drogy.

OA_Smolovský rybník_0323_HZSPK (1)
OA_Smolovský rybník_0323_HZSPK (1)OA_Smolovský rybník_0323_HZSPK (2)OA_Smolovský rybník_0323_HZSPK (3)OA_Smolovský rybník_0323_HZSPK (4)

Po jedné hodině odpoledne zasahovaly všechny záchranné složky na Domažlicku. „U Smolovského rybníka na Domažlicku havarovalo jedno osobní vozidlo. Automobil skončil na hraně břehu,“ informoval Petr Poncar, mluvčí hasičů.

Jednu osobu si převzala do své péče Zdravotnická záchranná služba. „Z místa nehody záchranáři transportovali ženu ročník 1991, bez zjevných známek zranění, k observaci do Domažlické nemocnice," doplnila Mária Svobodová, mluvčí záchranné služby.

AKTUALIZACE:

„Řidička (ročník 1991) jela ve směru od obce Domažlice na obec Kdyni, kdy při projetí levotočivé zatáčky dostala s vozidlem smyk, vyjela vpravo mimo komunikaci na svodidla, která ji odhodila do příkopu až k břehu rybníka," popsala událost Barbora Šmaterová, mluvčí policie.

Řidička měla pozitivní test na drogy. „Dechová zkouška u řidičky byla negativní, avšak provedený test na návykové látky prokázal pozitivní výsledek na látku amfetamin a metamfetamin. Ve vozidle se nacházel jako spolujezdec muž (roč. 93). Oba byli převezeni do zdravotnického zařízení. Škoda byla předběžně vyčíslena na částku 40 tisíc korun. Nehodu nadále šetří domažličtí dopravní policisté," dodala mluvčí policie.

Foto HZSPK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24