QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Rozsvícení stromku v Malesicích ohrozil vandal, zničil světelné dekorace – FOTKY

04.12.2023 16:10

Nemilé překvapení čekalo na starostu devátého plzeňského obvodu. Když šel v sobotu 2. prosince zkontrolovat nazdobený vánoční stromek, zjistil, že ho poškodil vandal.

vandal zničil vánoční strom_1223_FB Aleš Tolar (2)
vandal zničil vánoční strom_1223_FB Aleš Tolar (2)vandal zničil vánoční strom_1223_FB Aleš Tolar (3)vandal zničil vánoční strom_1223_FB Aleš Tolar (1)vandal zničil vánoční strom_1223_FB Aleš Tolar (2)vandal zničil vánoční strom_1223_FB Aleš Tolar (3)vandal zničil vánoční strom_1223_FB Aleš Tolar (4)

„Dnes máme rozsvícení stromečku na náměstí, chystáme pro děti program i koncert Bohuše Matuše, vše máme připravené,“ říká ve videu na Facebooku starosta Malesic Aleš Tolar. „Naštval jsem se úplně doběla. Ráno přijdu vše zkontrolovat a odklízet sníh a zjistil jsem, že nám někdo přestřihl na několika místech světelnou dekoraci. My si tu radost zkazit nenecháme,“ řekl mimo jiné starosta Aleš Tolar.

Díky pohotové reakci místních se podařilo vše napravit a sobotní večer se v Malesicích povedl na jedničku.

„Podařilo se a svítí. I přes dílo záškodníka se vše nakonec podařilo, přestříhané světelné dekorace na stromě jsme díky místním elektrikářům včas opravili a večer vše proběhlo parádně,“ uvedl v dalším příspěvku na sociální síti Aleš Tolar.

Vydatné sněžení dotvořilo vánoční atmosféru celé události. Návštěvníci akce se dočkali Mikulášské nadílky, pěveckého vystoupení dětí z MŠ Malesice a ZŠ Chotíkov, i koncertu Bohuše Matuše a Mateja Vaníka. Nechyběl ani tichý ohňostroj.

Foto FB Aleš Tolar

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to_copy
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT