QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Úterní podvečer: Uzavřená dálnice a střet kamionu s tramvají v Plzni

03.05.2016 19:10     03.05.2016 19:51

V úterý v podvečer se stalo v regionu hned několik nehod. V Plzni se střetlo nákladní vozidlo s tramvají, dálnice D5 u Berouna byla uzavřená a z dálnice na Tachovsku je hlášen pořár auta s přívěsem.

30.3.2015 NA - poryv větru

Hned dvě komplikace čekají aktuálně řidiče na dálnici D5. U Berouna byla dokonce dálnice směrem na Prahu zcela uzavřená!

Zpoždění tramvají způsobila v Plzni v podvečer kolem půl šesté nehoda u Palackého náměstí. Nákladní vozidlo se střetlo s tramvají. Tramvaje na lince číslo 2 nabraly podle PMDP zhruba dvacetiminutové zpoždění. 

Nehody jsou i na dálnici D5. Na dálnici u Berouna na 25 km se střetlo auto s kamionem a dálnice směrem na Prahu byla zcela neprůjezdná. Nyní je neprůjezdný pravý jízdní pruh a omezení by mělo trvat zhruba do 21. hodiny.

Komplikace jsou také na dálnici D5 na Tachovsku. Na 144,5 km směrem z Rozvadova na Prahu hořelo osobní auto s přívěsem.

Všechny nehody se naštěstí obešly bez zranění.

Komplikace na dálnici D5 byly přitom už v úterý 3. května dopoledne. Provoz směrem z Prahy na Plzeň zastavila hromadná nehoda čtyř aut a kamionu v 9 hodin dopoledne. K té došlo u 35. km, dálnice byla nejdříve zcela neprůjezdná, poté byl zprůjezdněn alespoň jeden jízdní pruh. Kolona směrem na Plzeň měla až 7 km.

ilustrační foto

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24