V Plzni narušil maturitní ples namol opilý mladík, napadl i ostrahu!

14.01.2014 8:57     14.01.2014 9:22

Mladík, který to zjevně "přepískl" s požitím alkoholických drinků, nejenže narušil průběh maturitního večírku, ale ještě ke všemu  napadl pracovníka ostrahy. Nocleh si nakonec zajistil na záchtytce!

IMG_2654

O velký rozruch se postaral na maturitním plese v centru Plzně opilý mladík, který nejenže narušil klidný průběh této společenské akce, ale ještě ke všemu se pustil do pracovníka ostrahy. Za to si vysloužil přespání na záchytce.

19letý mladík si dopřával alkoholu v hojné míře a brzy se přestal ovládat... ,,Svým chování narušoval hladký průběh maturitního plesu v jednom z kulturních podniků v centru Plzně. V silně podnapilém stavu ulehl na zem, čímž bránil průchodu hostů. Protože se nechtěl zvednout, pomohli mu na nohy pracovníci bezpečnostní agentury zajišťující průběh akce a vyvedli jej ven z objektu," prozradila QAPU policejní mluvčí Hana Štefflová. 

Jenže čerstvý vzduch zřejmě mladíka postavil na nohy a s večírku se nechtěl jen tak lehko vzdát. V bojovné náladě si chtěl nejdřív vyřídit účty s ostrahou a tak 37letého muže z Plzně fyzicky napadl. ,,Poškozený utrpěl pouze drobné oděrky. Podnapilý muž byl následně policisty následně převezen na protialkoholní záchytnou stanici, neboť orientační dechovou zkouškou, které se dobrovolně podrobil, bylo zjištěno 2,21 promile alkoholu v jeho těle," doplňuje policejní mluvčí.

Na maturitní ples, který se o víkendu podle informací QAPU konal v Alfě na Americké třídě v Plzni, nezapomenou ani budoucí maturanti nebo hosté plesu, ale ani samotný mladík. Nejenže se probudil na záchytce, která není zrovna levnou záležitostí, jestě mu za přestupek proti občanskému soužití hrozí uložení pokuty ve výši až 20 tisíc korun.

Jak se nám také podařilo zjistit, nejednalo se o budoucího maturanta z pořádající třídy, ale o hosta, který se přišel podívat na své kamarády.

FOTO:Ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24