Večerku v Chrástu zavřela inspekce! Byl tam i myší trus - FOTKY

13.01.2016 9:31

Myší trus, ale i podivné zbytky jídla, zboží naházené na haldách a další nepořádek. Tak to vypadalo ve vietnamské večerce v Chrástu u Plzně. Podívejte se na fotky.

FOTO_SZPI (1)
FOTO_SZPI (1)FOTO_SZPI (2)FOTO_SZPI (3)FOTO_SZPI (4)FOTO_SZPI (5)FOTO_SZPI (7)FOTO_SZPI (6)FOTO_SZPI (8)FOTO_SZPI (9)FOTO_SZPI (10)

Inspektoři Státní zemědělské a potravinářské inspekce se zaměřili tentokrát opět na prodejny potravin. Poměrně často jim v hledáčku uvíznou vietnamské večerky a také tentokrát se potvrdilo, že v mnoha takových případech je to téměř sázka na jistotu...

Kontrolou inspektorů prošla večerka s potravinami BALA na třídě Československého odboje v Chrástu. Poměrně dlouho s jejím uzavřením inspektoři nejspíš neváhali. Ve skladu se našlo zboží nashromážděné na haldách. Dohromady byly potraviny i například čistící prostředky, nebyl zabezpečené přívod teplé vody pro základní hygienu a obecně zázemí prodejny bylo v ne zrovna dobrých odmínkách. Vrcholem ovšem byl nález myšího trusu v prostorách skladovacích prostor.

Inspektoři v regionu se v posledních dnech znovu hlásí o slovo čím dál častěji. Naposledy v Červeném Poříčí na Klatovsku uzavřeli sklad restaurace. Tam to ale zdaleka nevypadalo tak, jako v aktuálně uzavřené prodejně.

FOTO: SZPI

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24