QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Za vyhazov z práce se pomstil močí, vylil jí před ostatními ženě do obličeje!

04.04.2014 17:57

Muž, který byl v Plzni na Borech vyhozen z práce, se vypravil do svého zaměstnání ještě naposledy. Ženě, která měla stát za jeho propuštěním, vylil před všemi na hlavu moč!

Kuriózní případ mají na stole plzeňští policisté. Muž, který v Plzni na Borech dostal v práci výpověď, se rozhodl, že si musí vyřídit účty a vymyslel opravdu hodně "krutou" pomstu. Na ženu, kvůli které údajně přišel o místo, vylil půl litru fekálií!

Odchod z firmy ho zřejmě natolik rozčílil, že nevázal riskovat ani pobyt za mřížemi. ,,Zaměstnance jedné firmy sídlící v Plzni na Borech natolik rozlítila výpověď ze zaměstnání, že se rozhodl pomstít ženě, o které se domníval, že stojí za jeho propuštěním. Proto jí vyhledal v jedné z výrobních hal předmětné firmy, kde pracoval, a do obličeje jí před dalšími zaměstnanci vychrstl půl litru moči, kterou si pro tento účel přinesl v plastové lahvi," popisuje netradiční způsob pomsty policejní mluvčí Hana Štefflová.

Policisté  už zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu výtržnictví, za které pachateli v případě jeho pravomocného odsouzení hrozí dvouletý trest odnětí svobody.
FOTO:Ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to_copy
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT