QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Záchranáři na Hracholuskách odslouží zbytek sezony na člunu ze Sokolova

22.08.2013 17:49

Vodní záchranáři na Hracholuskách se dostali do hodně složité situace, když přišli o dva ze svých člunů. Ze svízelné situace jim pomohli záchranáři ze Sokolova. Hracholusky tak bude brázdit do konce sezony zapůjčený člun.

vodni zachranna služba_QAP

Vodní záchranka na Hracholuskách zažívá letos jednu z nejrušnějších sezón. V nedávné době přišli záchranáři o dva ze svých člunů. Už na začátku sezóny byly čluny v opravě a záchranáři tak začali sloužit o něco déle. Situace se tak opakovala. Více o situaci zde.

Nyní ze svízelné situace pomohla vodním záchranářům Místní skupina Vodní záchranné služby Sokolov. Ta jim zapůjčila pro výkon jejich práce starší člun BRIG FALCON 450 S.

"Tento člun je nám zapůjčen do konce letošní sezóny. Budeme tak moc zajišťovat zdravotní dozor na vodní nádrži Hracholusky i během víkendů po celé září," uvedl tiskový mluvčí záchranářů Pavel Barák.

"Místní skupina Sokolov nám svůj člun zapůjčila na úkor své stanice na koupališti MICHAL v Sokolově, kde nyní bude střežit pouze s jedním menším člunem. Velice za tuhle výpomoc děkujeme a doufáme, že v příští sezóně budeme vlastnit již svůj nový člun," doplnil Barák.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to_copy
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT