QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Co přejí známé tváře čtenářům QAPu do nového roku 2023?

31.12.2022 11:23

Přinášíme zprávy z Plzně a celého Plzeňského kraje. Pravidelně a kvapem informujeme o dění kolem vás i nás. Často se v našich článcích setkáváte s osobnostmi, které k vám skrze řádky promlouvají. Nový rok 2023 přichází. Co přeje čtenářům QAPu mluvčí zoologické zahrady, šéf plzeňského muzikálu, ředitel policie nebo starosta Litic?

PF QAP 2023

Čtenáře QAPu zajímá zejména to, co se děje v jednotlivých městech a obcích. Přinášíme zprávy z Plzně a Plzeňského kraje, ve kterých se často vyjadřují zastupitelé jednotlivých měst. Čtenářům do nového roku popřál Michal Hausner, starosta městského obvodu Plzeň 6 Litice a zastupitel města Plzně: "Do roku 2023 bych rád popřál Vám i Vašim blízkým mnoho štěstí, rodinné pohody, úspěchů a pevného zdraví. Přál bych si, ať je mezi lidmi více lásky a porozumění. Nezapomínejme na druhé a radujme se z maličkostí."

Dalším oblíbeným tématem čtenářů je kultura a tipy na víkend, které pro vás pravidelně připravujeme. Za kulturu popřál čtenářům QAPu Lumír Olšovský. “Do nového roku bych všem přál, aby ve všech oblastech života vítězil zdravý rozum, ať se tak snadno nezapomíná, jak vzácné jsou věci, které se zdají běžné, dokud je máme: zdraví a svoboda,” připomíná herec a režisér Lumír Olšovský.

Jak bude šéf plzeňského muzikálu DJKT slavit Silvestra? “Jak jinak bychom mohli slavit Silvestra než muzikálem v Plzni? Dvakrát hrajeme komedii Něco shnilého! a určitě to budou výjimečná  představení,” prozrazuje Lumír Olšovský a dodává s úsměvem: “Odpoledním mimořádným hostem představení bude Vašek Svoboda, který po nápovědě do sluchátek odehraje roli, kterou nezná.” To už jednou šéf muzikálu vymyslel na Václava Koptu. Představení mělo obrovský úspěch.

Nedílnou součástí QAPu je ale i informování o dopravních nehodách, komplikacích na cestách, práci IZS i policejních případech. Za Policii České republiky popřál fanouškům QAPu do nového roku plk. Jaroslav Vild, ředitel Krajského ředitelství policie Plzeňského kraje. "Vážení spoluobčané, přeji Vám jménem všech policistek a policistů, kteří se v Plzeňském kraji starají o Vaše bezpečí, hlavně zdraví, štěstí a také dostatek potřebného optimismu. Přeji Vám také, ať je v roce 2023 co nejméně situací, kdy se na nás budete nuceni obrátit a využít naše služby."

Oblíbeným tématem čtenářů QAPu je i dění kolem Zoologické a botanické zahrady města PlzněMluvčí zoo přeje do roku 2023 jen to nejlepší. “Plzeňanům i všem ostatním za sebe chci popřát především hodně zdraví v kruhu jejich rodin a blízkých, ale také modré nebe, čirou vodu a zelené trávníky; parky plné ptáků a těšíme se na setkávání v nejhezčí a nejzelenější městské zahradě, v Zoologické a botanické zahradě města Plzně,” popřál čtenářům Martin Vobruba. Oslavit Silvestra můžete i v zoo, na 31. prosince je připraven bohatý program.

 

Redakce QAPu děkuje všem čtenářům za přízeň a do roku 2023 přejeme jen to nejlepší a samé dobré zprávy :)

 

Těšíme se na vás na našem Facebooku, Instagramu a na www.qap.cz i v roce 2023!

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24