Kriminalisté opět pátrají po ženě na fotografii!

03.01.2023 11:10     04.01.2023 16:59

Kriminalisté v Plzni řeší případ protiprávního jednání skupiny více osob. Žena, po které policistí pátrají, by mohla být důležitým svědkem trestného činu.

hledá se_Plzeň_0123_PČR

Kriminalisté znovu vyhlásili pátrání po ženě, která je na fotografii. Pátrání bylo již jednou vyhlášeno a následně odvoláno, to když se policii přihlásila žena.

"Na naši zveřejněnou výzvu se včerejšího dne přihlásila žena. Při objasňování skutečností vyšlo najevo, že se nejedná o ženu, po jejíž totožnosti jsme pátrali. Z tohoto důvodu opětovně žádáme veřejnost o spolupráci v souvislosti s identifikací neznámé ženy - svědkyně k řádnému objasnění věci," uvedla mluvčí policie Veronika Hokrová.

PŮVODNÍ ČLÁNEK:

„Plzeňští kriminalisté se zabývají protiprávním jednáním skupiny osob, která svým chováním měla naplnit skutkovou podstatu trestného činu v několika případech,“ uvádí Veronika Hokrová, mluvčí policie.

Na fotografii je žena, která by mohla pomoci s objasněním případu. „V rámci objasňování zjištěných skutečností policisté získali mimo jiné fotografii, na které je zachycena svědkyně, jejíž totožnost policisté neznají. Tato neznámá žena by policistům mohla pomoci s řádným objasněním případu,“ dodala mluvčí.

Policisté žádají o spolupráci všechny občany, kteří jsou schopni identifikovat neznámou ženu, která je zachycena na přiložené fotografii, aby zavolali kriminalistům na tel. číslo: 974 325 496 nebo na linku 158.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT