QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Plzeňská Trojka přivítala nové občánky - FOTKY

10.12.2022 8:30

Na plzeňské radnici bylo veselo. Miminka zaplnila obřadní síň. První místostarosta třetího městského obvodu Pavel Šrámek zde ve čtvrtek 8. prosince přivítal nové občánky.

Vítání občánků_122_ÚMO3 (1)
Vítání občánků_122_ÚMO3 (1)Vítání občánků_122_ÚMO3 (2)Vítání občánků_122_ÚMO3 (3)Vítání občánků_122_ÚMO3 (4)

V letošním roce naposledy vítal třetí městský obvod nové občánky. „Jsem nadšený z toho, jak slavnostně pojali rodiče tuto výjimečnou chvíli, všichni včetně miminek byli svátečně oblečeni a vypadali nádherně,“ sdělil své dojmy místostarosta Pavel Šrámek, pro kterého to bylo první vítání občánků.

Rodiny, které možnosti slavnostního uvítání nově narozených dětí využily, si odnesly nejen dárky a krásnou památku, ale také silný zážitek z uvedení jejich malých radostí do společenského života.

Rodiče novorozených dětí, nezapomeňte se přihlásit. Nenechte si takový výjimečný okamžik uniknout! Slavnostní obřady organizují jednotlivé městské obvody podle trvalého bydliště. Pokud rodiče neurčí jinak, má dítě zpravidla trvalé bydliště stejné, jako jeho matka. „Přihlášku odevzdejte do tří měsíců od narození dítěte do podatelny, nebo zašlete poštou. Další vítání občánků se v našem obvodě uskuteční v březnu příštího roku, přihlášky můžete posílat průběžně,“ vyzývá všechny novopečené i nastávající rodiče místostarosta trojky Ondřej Ženíšek.

Foto ÚMO Plzeň 3

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24