QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Potřebujete poradit se zdravou výživou? Využijte služeb odborníků v PT servis

18.02.2021 16:35

Nejen profesionální sportovci potřebují doplnit stravu o speciální výživu, vitamíny, minerály a další doplňky. Zvlášť v současné době je nutné myslet na svou imunitu.

CG0A1648

Pavel Trampota – PT servis nabízí produkty pro všechny věkové kategorie, nejedná se ale jen o výživu a doplňky pro sportovce. Z nabídky zdravé výživy, vitamínů, minerálů nebo třeba proteinů si vybere každý. „Lidé se mohou spolehnout na tým odborníků, rady a doporučení podávají výživoví poradci a nutriční terapeuti,“ uvedl Pavel Trampota s tím, že v současné době by se měl člověk zaměřit ještě více na své zdraví a doplnění potřebných vitaminů.

CG0A1651

Potřebujete poradit? Máte doma různé doplňky a nejste si jisti, zda jsou pro vás vhodné? Nebo potřebujete upravit jídelníček? PT servis nefunguje pouze jako prodejna, odborníci Vám dokáží poradit tak, abyste se neokrádali o své peníze a zdraví.

Chystá se i jedna velká novinka. „Plánujeme pořídit profesionální přístroj, který dokáže na základě váhy klienta vyhodnotit jeho celkový stav. Odborný poradce pak zájemcům doporučí, jak zlepšit svou kondici a zdraví,“ informuje Pavel Trampota.

CG0A1562

Služby často využívají i maminky, které chtějí dopřát svým dětem jen tu nejlepší výživu od nejútlejšího věku. „Dovážíme také ovocné kapsičky, které jsou vhodné jako rychlá svačinka pro děti. Obsahují pouze ovoce, které zraje ve slunečné Itálii, bez konzervantů a chemických přísad. Maminky se nemusí obávat ani vysoké ceny. Námi nabízené kapsičky se vyrovnají ceně kapsiček z drogerie, obsahové složení je ale kvalitnější,“ ubezpečuje maminky Pavel Trampota.

CG0A1570

PT servis kromě poradenství a prodejny provozuje také e-shop s velmi rychlým servisem. „Více než 95 procent objednávek odesíláme ještě týž den, naší výhodou je to, že sklad je součástí prodejny. Samozřejmostí je možnost výběru z několika způsobů dopravy včetně osobního vyzvednutí na prodejně v Plzni,“ řekl Pavel Trampota.

CG0A1599

Produkty z PT servisu využívají i dětské sportovní kluby a také pořadatelé akcí jako jsou maratony horských kol nebo třeba tenisové turnaje, kteří s firmou spolupracují při zajištění pitného režimu, občerstvení či cen. Mezi odběratele patří medailisté z Olympijských her a mistrovství světa, ale i mnoho lékáren, fitness center a specializovaných prodejen. Firma podporuje sport a sportující mládež v Plzni.

Foto: Qap.cz

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24