QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

V Plzni se uskuteční taktické cvičení složek IZS. Pozor v okolí Boleváku!

29.09.2021 10:49

Ve čtvrtek 7. října se v Plzni v prostoru přírodního koupaliště a přilehlého lesoparku Ostende u Velkého Boleveckého rybníka uskuteční taktické cvičení složek IZS.

Hracholusky_foto_HZSPK (3)

Policie žádá občany, aby po dobu probíhajícího cvičení nevstupovali do prostoru přírodního koupaliště a přilehlého lesoparku Ostende u Velkého Boleveckého rybníka.

"Upozorňujeme veřejnost, že dne 7. října v době od 09.00 do 17.00 hodin, bude omezen vstup a volný pohyb veřejnosti v prostoru přírodního koupaliště a přilehlého lesoparku Ostende u Velkého Boleveckého rybníka v Plzni. Důvodem omezení vstupu je zajištění bezpečnosti osob při organizování taktického cvičení složek integrovaného záchranného systému. Žádáme občany, aby po dobu probíhajícího cvičení do předmětné lokality nevstupovali. Pokud se v této době budete pohybovat v dotčené oblasti, respektujte pokynů příslušníků Policie České republiky a strážníků Městské policie Plzeň. Zároveň dbejte zvýšené opatrnosti při pohybu na pozemních komunikacích v okolí místa cvičení. Bude zde probíhat zvýšený provoz vozidel složek integrovaného záchranného systému," uvedla mluvčí policie Michaela Raindlová.

 

Foto: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24