QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Vlak srazil a usmrtil člověka! Provoz na železnici je přerušen

02.09.2022 17:39     02.09.2022 19:01

K tragické události došlo před 16. hodinou na Plzeňsku. Ve Starém Plzenci vlak srazil a usmrtil člověka, provoz na trati je přerušen. Vlaky nejezdí mezi Starým Plzencem a Nezvěsticemi!

vlak

Na trati 191 (Plzeň-Jižní Předměstí  - Strakonice) srazil vlak člověka. Na místo vyjely všechny složky IZS. Provoz na železniční trati u Nezvěstic je přerušen.

Ve vlaku cestovalo podle mluvčího hasičů odhadem 150 lidí. " Po zastavení soupravy došli na stanici vzdálenou asi 300 metrů. Provoz na trati byl zastaven. Osoba utrpěla zranění neslučitelná se životem. Cestují ve vlaku jsou nezraněni. Zajistili jsme místo události a následně jej předali HZS SŽ," uvedl mluvčí hasičů Petr Poncar.

"Vlak je v úseku Nezvěstice - Starý Plzenec nahrazen náhradní autobusovou dopravou a v úseku Starý Plzenec - Plzeň hl.n. bude vlak nahrazen náhradní elektrickou jednotkou. Na dojezdu náhradní autobusové dopravy do Nezvěstic bude vlak R 655 asi 90 minut opožděn. Vlak R 655 pojede z Nezvěstic včas a nebude čekat na dojezd náhradní autobusové dopravy. Cestující použijí následný vlak R 657," informují o omezení dopravy České dráhy.

ilustrační foto

 

 

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24