QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Žena autem prorazila závory u obchodního centra a skončila v tramvajovém kolejišti - FOTKY

16.01.2023 17:09     17.01.2023 11:54

Žena prorazila u Plazy závory a pokračovala dál ve své jízdě. Cestu ji však překazilo tramvajové kolejiště, ve kterém uvízla. Policie nyní hledá svědky události.

žena v kolejišti_Plzeň_0123_PČR (1)
žena v kolejišti_Plzeň_0123_PČR (1)žena v kolejišti_Plzeň_0123_PČR (2)žena v kolejišti_Plzeň_0123_PČR (3)

„Dne 13. ledna 2023 ve 23:25 hodin řídila jednapadesátiletá žena vozidlo tovární značky Volkswagen Passat na parkovišti u obchodního centra Plaza. Při vyjíždění z parkoviště najela k závoře určené k vjezdu na parkoviště, kdy projela zavřenou závorou v opačném směru otevírání, závoru prorazila a zlomila. Došlo i k poškození předního čelního skla vozidla Volkswagen Passat. Poté z místa dopravní nehody ujela,“ popsala začátky nehody Dagmar Brožová, mluvčí policie.

Žena pokračovala v jízdě. „Při odbočování z křižovatky ulic Přemyslova, Kotkova a Kalikova vlevo do ulice Přemyslova najela na tramvajový pás a střetla se spodní částí vozidla s kolejištěm, kdy došlo k poškození kolejiště. Zde zůstalo vozidlo zaklíněno a žena již nemohla pokračovat v jízdě,“ doplnila mluvčí policie.

„Řidička se na místě dopravní nehody odmítla podrobit dechové zkoušce na alkohol. Poté ji policisté vyzvali k lékařskému vyšetření spojenému s odběrem krve, kterému se podrobila. Celková škoda, kterou řidička způsobila, byla vyčíslena na 115 tisíc korun,“ uzavřela Dagmar Brožová.

AKTUALIZACE:

Policie nyní pátrá po svědcích události. „Plzeňští dopravní policisté se obracejí na veřejnost při šetření dopravní nehody na parkovišti před obchodním centrem, kdy dále řidička pokračovala v jízdě a havarovala v kolejišti," uvedla Dagmar Brožová s tím, že svědci, kteří by mohli poskytnout informace k výše uvedené dopravní nehodě, se mohou přihlásit osobně na dopravním inspektorátu v Plzni nebo zatelefonovat na bezplatnou tísňovou linku 158.

Foto PČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24